Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
31 maart 2016 12:39 | Door: Kelly
Fijn dat jullie op de laatste bestemming zijn. Kunnen jullie wat meer met de beentjes omhoog. Geniet lekker van het laatste weekje in Australie. Groetjes van Opa en Oma liesker. Liefs
31 maart 2016 15:57 | Door: Harry en Dinie
We kunnen de foto's weer openen, ze zijn weer schitterend. Wat een heerlijk weer hebben jullie ondanks dat het daar najaar is. Genieten jullie nog maar lekker. Groetjes Harry en Dinie XX
31 maart 2016 18:12 | Door: Johan&Petra
Hi There,
Nou jullie hebben een aardige rit achter de rug!! Wat een afstanden.je tikt toch zo even 600 km weg. Maar om nou in een slapend stadje of door een muggen cq sand flies overspoelde camping te blijven is ook geen pretje;
Nu zijn jullie wel op jullie eindbestemming volgens ons in Australië . Daar hebben jullie dus nog wel even lekker de tijd! Hoop dan maar dat er heel wat te beleven daar is, anders moeten jullie nog een ommetje maken!
Geniet nog heerlijk van jullie laatste weekje daar en van het heerlijke weer! En we lezen wel weer wat jullie daar nog allemaal gaan beleven!!!
Groeten en kus uit Bilthoven.
1 april 2016 14:54 | Door: Ma romijn
Hallo net alle foto,s weer gezien prachtig vooral die waterval geweldig.jullie aan de laatste grote rit beginnen best wel snel gegaan.Fijn weekend ga ook genieten van het mooie weer hier gr liefs Ma