De vliegreis
Groeten vanuit Chicago USA
26 Maart 2012 - 06:22
Jan Hannink:
Hoi Lida en Eric,
Goed te horen dat alles is goed gegaan (incl. Ajax) maak er een gezellige vakantie van.
Groeten Jan. -
26 Maart 2012 - 06:46
Nick En Veer:
Lieve Eric en lida,
Veel plezier met de mooie reis en wachten al met smart op de leuke
VerhAlen.
Groet Nick en veer -
26 Maart 2012 - 07:07
Johan En Petra:
Hi There,
Nou weer in het land met de vele mogelijkheden!! Ik had mijn tel. niet
op stil vandaar dat ik wakker werd van jullie wats app;)
Geniet lekker nog even van jullie rustdag in Chicago.
Kijken uit naar al jullie verhalen en reizen zo ook steeds met jullie mee!
Kus uit Bilthoven xx -
26 Maart 2012 - 07:17
Annette:
Hey Eric & Lida
Zo die reis hebben jullie erop zitten, en wij als je dit leest ons werk!! Fijn dat jullie goed zijn aan gekomen, hoop dat jullie lekker hebben geslapen naar zo'n vermoeide reis!! ( worde ook een dagje ouder) :-)
Nou ga naar me werk!! Geniet en tot horens dikke kus(sen) van de Engeltjes xxx -
26 Maart 2012 - 09:05
Ma Romijn:
er ging iets fout mijn bericht verhuisde naar Facebook maar vanaf nu gaat alles op rolletjes bij jullie ach je heb vacantie lekker genieten maar dat is jullie wel toevertrouwd .Liefs uit de bilt -
26 Maart 2012 - 10:03
Astrid:
Goedemorgen,
Als jullie dit lezen zijn wij al weer uitgewerkt voor vandaag.
Fijn dat de reis goed gegaan is uiteindelijk!
Was weer leuk om onder het genot van een kopje thee in alle rust jullie verhaaltje te lezen en kijk alweer uit naar het volgende verhaal.
Geniet van jullie eerste rustdag!
Liefs uit het zonnige Nederland.
Astrid xxx -
26 Maart 2012 - 12:37
Betty&gerard:
Nou ja, beginnen jullie de dag zo'n beetje, terwijl wij hier in Sydney alweer de maandag erop hebben zitten en in ons TOYbedje kruipen! 16 Uur tijdsverschil,da's bijna een dag. Goeiemorgen dus voor jullie en voor ons. En vergeet niet een bluescafé op te zoeken daar in de Windy City... -
26 Maart 2012 - 17:51
Kees En Claudia:
We wachten weer met smart op de verhalen en de foto's!
In iedergeval heel veel plezier en doe voorzichtig!
Lieve groetjes van ons allemaal. Xxxxx -
Groeten,
Harry en Dinie -
26 Maart 2012 - 18:54
Andries En Ineke:
fijn om te horen dat alles goed is gegaan.hier is ook alles goed.ik wens jullie een prettige vacantie toe. groetjes andries ineke -
26 Maart 2012 - 19:54
Arnoud:
Nou blij dat jullie de reis achter de rug hebben,nu eerst even goed uitrusten en dan aan de echte vakantie beginnen yeeaahhh,Nou geniet ervan en kijk al weer uit naar de verslagen en de foto s,tot gauw weer,liefs en een dikke kus Xx