Na regen komt zonneschijn - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Eric en Lida Romijn - WaarBenJij.nu Na regen komt zonneschijn - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Eric en Lida Romijn - WaarBenJij.nu

Na regen komt zonneschijn

Door: Eric

Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida

01 April 2012 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Vanochtend om 07.00 uur opgestaan om de wedstrijd van Ajax te bekijken op de laptop. We hebben weer gewonnen het gaat de goede kant op. Rond 10.00 uur zijn we gaan rijden richting Tampa Bay in de staat Florida. Het weer was aardig opgeknapt en van de receptie hoorden we, dat het noorden nog steeds slecht was . Na een vlotte reis kwamen aan in Tampa en onder een genot van een cappie waren we weer in de tijd gesprongen. Hopelijk voor de laatste keer, het is toch verwarrend. Wat je hier ziet, zijn de vele zwervers op elk kruispunt staan ze wel te bedelen. Omdat het weer superbest is, ik schat toch rond de 30°C, hebben we besloten om dichter naar kust te rijden naar het plaatsje St. Petersburg. Daar nog even een buurtsuper ingevlogen en op naar de camping. Wat een grote winkel, dat je toch mekaar zo gauw kwijt raakt, dat ik maar op een plekje bleef wachten. Op de camping een drukte van jewelste, dat waren we toch niet gewend. St. Petersburg is een plaats waar veel ouderen hun pensioen opmaken en dat 360 dagen per jaar de zon schijnt. Het bevalt ons nu al, alleen wij moeten het doen zonder pensioen. De camper neergezet en gelijk het zwembad in. Lekker in de zon op een stretcher, dat belooft nog wat de komende dagen in Florida. In Amerika is alles big, maar onze buren hebben de kleinste camper, die wij tot nu toe gezien hebben. We hebben ook op de camping een mooie kerk. We hadden de dienst willen bijwonen, maar was tot de laatste plek gevuld. Tot morgen!

• 02 April 2012 - 05:22

Jan Hannink:

Opm dat ajax zit ik ff nie te wachten, maar ik begrijp dat jullie het goed naar de zin hebben. Het feest was geweldig, maar daar zien jullie de foto's ongetwijfeld nog van. Beginaen trouwens al een aardig kleurtje te krijgen. ;-).
    groetjes.

• 02 April 2012 - 06:25

Annette:

Hallo goedemorgen

Als eerste van harte gefeliciteerd met kel!!! En lekker hoor dat het zonnetje weer schijnt aan de foto's te zien hebben jullie het erg naar jullie zin heerlijk!!!

Ons weekend ook weer om!! Dus weer aan de arbeid vandaag!! Vandaag bewolkte dag ons zonnetje laat het weer afweten maar er moet toch gewerkt worden.
    Tot morgen!!!!

Knuffels en groetjes uit de Bilt xx

• 02 April 2012 - 06:40

Mark Hofman:

Jullie genieten er zeker van zo te zien!! Hier in Nederlands is het weer momenteel troosteloos, dus jullie missen niks!

Veel plezier vandaag!

• 02 April 2012 - 07:25

Ma Romijn:

Hiep hiep van harte gefeliciteerd met Kelly nou einde;ijk de zon voor jullie wel jammer dat je de kerk niet meer in kon maar ja zwembad is ook toppie doe je daar maar een schietgebedje lievertjes wat genieten jullie hier word het weer bere koud maar oke fijn he ajax doet het goed ben zo blij hihihi nou tot de volgende keer maar fijne dag DK KUS

• 02 April 2012 - 08:33

Astrid:

Hi Erik en Lida,
    Van harte gefeliciteerd met Kelly. Leuk jullie verhalen weer te hebben gelezen onder het genot van een capo. Gelukkig het weer bij jullie weer beter!! Hier koud en bewolkt brrrr.
    Geniet er lekker van maar dat komt wel goed met jullie.
    Groetjes, Marcia, Astrid en Kids xxx

• 02 April 2012 - 10:06

Johan En Petra:

Hi there,

Alle eerst van harte met jullie kleine grote meis!!!!! Wat heerlijk dat jullie het nu qua weer weer zo lekker hebben. Jaloersssssss
    Begin er toch hard over te denken om volgend jaar ook zo'n trip te gaan maken .het ziet er allemaal super uit.
    Nou eerst maar Peru en Cuba ook niet slecht toch.
    Johan heeft genoten van jou kaart en denkt er hard over om je kaart over te nemen en dan Miss samen te doen.Dit gaan jullie maar fijn samen bekijken;))
    Geniet lekker en dikken knuffels uit Bilthoven xx

• 02 April 2012 - 12:37

Arnoud:

Hoi luitjes
    Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Kelly
    Na het slechte weer komt weer zonneschijn,nou wij zijn ook wel toe aan beter weer
    Maar dat laat hier nog wel even op zich wachten pufff,voordat je die zwervers wat gaat geven ,laat ze eerst maar lang zal ze leven zingen voor Kelly
    Maar erg leuk dat jullie het weer naar jullie zin hebben in dat mooie Amerika
    En Lyda ook nog af en toe een woordje leggen is ook erg leuk hè
    Ik wens jullie daar toch een mooie verjaardag,neem er maar 1tje of 2 hahahaha
    Heel veel plezier en tot gauw weer Xx

• 02 April 2012 - 15:18

Florence & Paul:

Vergeten jullie niet om naar Bush Gardens te gaan in Tampa?
    Hartstikke leuk. Safari met een treintje en safari met een jeep, dat is heel leuk.
    Ook kun je naar het Salvador Dali museum gaan in St Petersburg (ligt bij de jachthaven).
    Hier schijnt de grootste collectie van SD te zijn, groter dan in Bilbao.
    Je bent wel een dag bezig.
    We sturen een plattegrond cq foto's naar je email.
    Veel plezier en geniet van het mooie weer.

• 02 April 2012 - 19:14

Anton Verkerk:

Zo blijf nog maar effe weg blijft jax misschien teminste scoren dus tot over 8 weken bij het kampioenschap o ja effe moet die blauwe auto wederom hellemaal gepoetst worden ?
    groeten vanuit wijk bij duursted