Everglades
Door: Eric
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
02 April 2012 | Verenigde Staten, Florida City
Daarna weer op zoek naar een camping, wat dit jaar nogal tegenvalt. Het wordt niet zo goed aangeven als vorig jaar. Kan je toch zien, dat dit gebied meer door auto’s van hotel naar hotel wordt bezocht, dan door campers. We komen campers niet veel tegen. We staan nu op een camping waar de schoonmaakster vorig jaar al is ontslagen. Zo vies hebben we ze nog niet gehad. De campingbaas hebben we ook niet gezien, dus als die morgen er niet is, gaat de hand op de knip en de voet op de plank.
Morgen gaan we naar Flamingo het zuidelijkste punt in de Everglades en het eindpunt. Verder kan je niet en daarna gaan we de Keys op. Leuk!
03 April 2012 - 03:21
Willem:
Zo gaat ie goed,lekker zonnetje erbij. Scheelt toch gauw een 20 graden met hier in Utrecht. Altijd weer leuk jullie belevenissen te aanschouwen bij het ontbijt om 5.00 uur. Later lezen en kijken we nog eens met de hele crew op de zaak. Goede reis verder en we kijken al uit naar de update. -
03 April 2012 - 11:24
Annette:
Hallo ben ik weer!!! Weer ziet er al lekker uit bij jullie!! Hier vandaag ook zonnetje met jawel 12gr
Maar het is droog!!
Eric wordt die caming wel gebruikt! Hoop dat de baas erniet is haha vond het wel een mooie zin, hand op de knip en voet op de plank haha.
Eric & Lida kijk alweer uit naar morgen, wat jullie weer beleefd hebben!! Fijne dag en tot morgen
Gr. Uit het Oh zo zonnige de Bilt :-) -
03 April 2012 - 14:38
Ma Romijn:
Ja ja moet je toch maar de werkster meenemen om de boel te soppen maar weer een leuk verslag .Ik hoor net morgen hier hagel buien nog geen lente nou lievertjes geniet en tot morgen kus MA