Relaxen
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
04 April 2012 | Verenigde Staten, Key West
05 April 2012 - 02:12
JP En Hannie:
Heerlijk om jullie verhalen te lezen en het is allemaal zo herkenbaar. Leuk dat jullie even een kleine time-out hebben genomen in Key West. Voor ons blijft dat toch wel één van de toppertjes, we hadden er een hele leuke tijd.
Elke keer als we internet hebben, haal ik onze e mailberichten op en lees ik gelijk jullie verhalen.
Blijf lekker genieten samen.
We blijven jullie volgen.
JP en Hannie -
05 April 2012 - 03:28
Willem:
Nou,zal ik even wat houtbeschermer opsturen?Je bent daar toch even en dat museum kan wel wat vocht gebruiken. In tegenstelling tot de campings daar stuur ik dan wat van een goedkoper merk ipv de duurdere en in mijn optiek nog beter ook.
Wat een prachtige camper trouwens. Bestaan er wel zulke grote containers om deze eventueel te verschepen naar hier? Ik koop alvast de straat op om 'm kunnen te parkeren voor de deur(en). -
05 April 2012 - 06:51
Martin:
Hallo wereldreizigers.
Ik merk dat jullie het prima naar de zin hebben. Het moet weer en hele belevenis zijn. De camper ziet er weer goed uit en het loopt allemaal goed daar. Geniet van deze geweldige vakantie!!!!
Ik blijf het volgen.
PS. Nog bedankt voor de sms op mijn verjaardag. Dat ik er wakker door werd gemaakt is jullie vergeven. LATER!!!
GR. Martin -
05 April 2012 - 08:02
Stephanie:
Hey pap en mam, weer een leuke dag zo te horen. Ben echt jaloers. Hier is het vandaag erg koud. Net op school geweest en toets gemaakt, ging wel goed volgens mij! Nu lekker weekend! Ga nu weer even naar Utrecht. Morgen naar miami, superieuk! :-) xxxxxxx -
05 April 2012 - 12:20
Arnoud:
Hoi luitjes
Heerlijk om even een dagje te relaxen,en een beetje zwemmen beter in het zwembad dan in de zee,lijkt een beetje op de zee in Nederland hahaha
Maar geniet lekker van jullie vrije dag dan kunnen jullie er straks weer flink tegenaan,maar doe wel voorzichtig hoor
Het weer in Nederland is super slecht het lijkt wel herfst en pas op voor de stormen daar,liefs Xxx