Cape Canaveral Kennedy Space Center
Door: Eric
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
09 April 2012 | Verenigde Staten, Cocoa Beach
De middagtour begon om 12.50 uur dus hadden maar een half uur om even snel een hotdog naar binnen te werken. Het was trouwens goed te eten. Wij weer de bus in om 2 museums te bezoeken en om een aantal controlecenters van een aantal lanceringen te bekijken. Zo ook het platform van de eerste Amerikaan in de ruimte Alan Shepard. Het staat daar nog zo precies als tijdens de lancering. Heel bijzonder waren de computers waar ze meewerkte zulke grote dingen, nu lachen ze er om. Na de tour hadden we nog een simulatie van de start van een Shuttle, volgens de kenners kwam dit dichtbij een echte start. Het was heel apart het leek of je werd afgeschoten met veel lawaai en geschud. Nog een film in 3d gezien van de reparatie van de Hubble Telescoop door de laatste vlucht met de Atlantis Shuttle, deze wordt in 2013 tentoongesteld. Ze zijn nu een gebouw voor de Atlantis aan het neerzetten. We moesten nog een attractie doen, maar werden verzocht het park te verlaten het was sluitingstijd, het was inmiddels 19.00 uur. Naar huis dan maar en om 20.00 uur op de camping terug waren we precies 12 uur onderweg. Maar wat een dag voor geen goud willen missen en een aanrader voor iedereen . Wat een kleine stap was voor de mens is, was een grote voor de toekomst. USA Camper 2 groet u.
10 April 2012 - 10:02
Johan En Petra:
Hallo daar,
Wat een verhaal en jullie hebben er indd de tijd voor genomen;)
Lijkt ons ook erg indrukwekkend , en dan weten we nog lang niet alles. Als wij
In de buurt zijn gaan we er zeker naar toe.
Hier de paasdagen ook weer voorbij met veel gezelligheid. Stef en mama hebben hier
genoten van onze paasbrunch wat erg gezellig was.
Daarna Kelly opgehaald en naar Demi haar verjaardag gegaan. Lida vandaag heb ik me wee uitgesloofd
op de sportschool en ik moet zeggen het gaat me steeds beter af!!
Als jullie zo wakker worden of al zijn wensen wij jullie weer een heerlijke dag toe!!!!!
Geniet en dan genieten wij middels jullie verhalen morgen weer een beetje mee.
Kus van ons allemaal uit Bilthoven -
10 April 2012 - 12:49
Arnoud:
Hoi luitjes
Wat een belevenis weer, de foto's zien er al spectaculair uit .
Ja zoiets wil je zeker voor geen goud willen missen.
Zoals jullie dat met die camper doen,om van de ene plaatst naar de ander te rijden om de camper dan af te leveren,misschien hebben ze ook wel zo iets met een spaceshuttle hahahaha ik zou zeggen even gaan googelen je weet maar nooit. Nou luitjes dit is zeker nog even nagenieten voor jullie weer naar het volgende gaan,veel plezier Xxx -
10 April 2012 - 13:56
Annette & Jan:
Goedemorgen!!
Dat is echt prachtig kan me voorstellen dat het wat met je doet dat doet het al bij ons bij het bekijken van jullie Foto's, in drukwekend.
LIDA bij jullie laaste foto is het net of je een kort armpje hebt!!!
Wij vandaag weer aan de arbeid, dat valt niet mee naar zulke te gezellige paasdagen!!
Het weer is nog steeds niet best vanmorgen regen nu droog maar fris!!
Wij wensen jullie vandaag weer een top dag toe!! En zien morgen weer wat jullie beleefd hebben
Tot morgen!!
Knuffels van de Engeltjes xx