Richting het noorden
Door: Eric
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
13 April 2012 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
14 April 2012 - 06:05
Madeleine:
Wat een leuke verhalen weer allemaal . Iedere ochtend weer leuk om jullie avontuur te lezen. We hebben gister heerlijk gebakje gegeten op Lida haar verjaardag! Nog vele jaren !!!!
Geniet van de rest van de reis. -
14 April 2012 - 09:09
Constan En Anja:
Hoi Eric en Lida,
Ook wij genieten van jullie verhalen! Wat maken jullie veel mee en wat ondernemen jullie veel. Het is echt heel leuk om te lezen. Het begint bij ons ook steeds meer te kriebelen en nu we lezen hoe het aan de oostkust is, is dit een reden voor ons om ook die kant van Amerika een keer te gaan ontdekken. Eric ik vind het super van je dat je elke dag weer een stukje schrijft, er dan nog foto´s bij plaatst en zelfs met onderschrift! Ik weet niet of ik dat elke dag op zou kunnen brengen. Maar ik kan je verzekeren dat het voor het thuisfront erg leuk is. Dus bedankt voor alle leuke stukjes tot nu toe. Veel plezier en succes!
Gr Constan en Anja -
14 April 2012 - 14:51
Theus En Sylvia:
Hoi daar,
Lida nog gefeliciteerd hoor. Geen verkeerde omgeving om jarig te zijn.
Heerlijk jullie verhalen,heb zelfs een speciaal mapje Eric en Lida gemaakt en sla ze op.
Gelukkig zijn jullie niet ziek geworden van het eten, dat zou balen zijn.
Veel plezier we blijven het volgen.