America here we come again
Door: Eric
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
24 Maart 2013 | Nederland, De Bilt
Eric en Lida
24 Maart 2013 - 19:50
Arnoud:
Yeeaaahhhh de grote mooie reis gaat weer beginnen,nou ik hoop dat het weer snel opknapt voor jullie en ook voor ons.We gaan jullie weer trouw volgen en zijn benieuwd wat jullie weer allemaal gaan meemaken.Ik wens jullie alvast een hele fijne en mooie vakantie toe in goede gezondheid en hele mooie verhalen,liefs Arnoud Xxx -
24 Maart 2013 - 20:09
Annette:
Heb er weer zin in om jullie voor het derde jaar te volgen!! Kijk al uit naar jullie verhalen en foto's nog een paar dagen!! Mochten wij jullie niet meer zien voor jullie vertrek!! Wensen wij jullie alvast een. Fijne vluchten naar Chicago!! En heel veel kusjes van ons!! -
24 Maart 2013 - 20:10
Madeleine:
Dat wordt weer een maand genieten van leuke verhalen en mooie foto's. We gaan met jullie meegenieten.
Goede reis gewenst van ons allemaal.
Ruud, Madeleine, nils, marlijn, Amber en Ruud jr -
24 Maart 2013 - 20:28
Margo:
Erik en Lida lekker genieten van jullie mooie reis, gaaf hoor Canada.
Goede vlucht en reis gewenst van ons.
25 Maart 2013 - 08:08
Mark En Daan:
Goede reis, geniet ervan. We kijken uit naar alle foto's en verslagjes!
Kus van Mark en Danielle!! -
25 Maart 2013 - 08:21
Petra En Johan:
Lieve Eric en Lida, vinden het weer zo gaaf wat jullie gaan doen en door jullie verhalen reizen ook wij weer een beetje mee!!! -
25 Maart 2013 - 08:51
Stephanie:
Hey pap en mam! Het is weer zover!! Maar eerst woensdag nog lekker eten samen! Ik ga jullie weer missen!! xxxxxx -
25 Maart 2013 - 10:38
Betty En Gerard:
Heeeey schilder, en Lida natuurlijk, ook al zitten we ver weg, we houden jullie in de gaten! En wat die evt kou betreft. Hoezo extra dekens?? Eric je moet gewoon nog dichter bij Lida kruipen en een extra borrel nemen voor het slapen gaan. leuk om jullie weer te gaan volgen. -
25 Maart 2013 - 10:48
Jan:
Hoi Lida en Eric, het lijkt erop alsof dit soort vakanties jullie begint te bevallen, heel veel plazier en ik kijk uit naar jullie verslagen. -
26 Maart 2013 - 10:37
Willem:
Het is alweer bijna zover! Ik kijk al uit naar jullie verslagen en foto's. Ook een soort vakantie voor mij, het volgen van jullie.Een goede vlucht en heel veel plezier. -
27 Maart 2013 - 20:07
Fam. Van Den Engel, Bilthoven:
Heel veel plezier, mooi weer en mooie reis gewenst. Wij kijken graag mee.