Lekker de zon
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
13 April 2013 | Verenigde Staten, Pocatello
13 April 2013 - 09:10
Johan En Petra:
Hi there, jajahaha, Lida het is zover Sara;)) Namens ons allemaal van harte gefeliciteerd!!!!!!!! Eric maakte al wat toespelingen in zijn dagboek maar dat vergeten wij echt niet;). Hij heeft toch wel de slingers opgehangen in de camper? Ben je verwend met kado's dan wel te verstaan? Hier ook de lente in het land je voelt het gewoon beginnen heerlijk!! Morgen 20 graden moet niet gekker worden. Wij nemen vanavond een prosecco op Lida haar verjaardag en proosten op een weer goed gezellig en bovenal gezond jaar!!!!!
Groetjes en knuffel uit Bilthoven xx -
13 April 2013 - 10:17
Ma:
Hiep Hiep van harte gefeliciteerd met je ......verjaardag maakt er een top dag van.
Fijn dat het weer beter word bij jullie hier wil het niet vlotten vanmorgen vroeg regende het weer maar we blijven hopen komt goed. Nou geniet van je verjaardag ik neem er ook een glaasje op groetjes liefs dk ma -
13 April 2013 - 11:45
Astrid:
Hoi vakantiegangers,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Lida en welkom bij de club van 50 jarige.
(Wat zien we er nog jong uit he) hi hi
Leuk hoor on jullie verslagen weer te lezen elke ochtend.
Het weer wordt gelukkig ook weer wat beter bij jullie las ik net.
Hier ook het voorjaar eindelijk in aantocht. Morgen 22 graden met zon -
13 April 2013 - 12:59
Annette :
Goodmorning!
Happy Birthday, happy Birthday, happy Birthday to you!!! Lida van harte gefeliciteerd! Met je zo jonge leeftijd!! Wordt voor jullie vandaag een prachtige dag!! Geniet ervan.. Nick trouwens kampioen geworden hop naar de hoofdklasse!! Dus gisteravond een heel gezellig feestje gehad!! Veel plezier in Salt lake City en tot morgen!! Groetjes en een dikke kus van ons alle uit De Bilt!! -
13 April 2013 - 14:20
Kelly:
Hee mam, gefeliciteerd met dit mijlpijl hahahaha. Gefeliciteerd en hoop dat je vandaag een zonnige dag heb. Na 7 uur van de afdeling af te zijn ben ik weer fanatiek aan het werk, vanavond maar vroeg me bedje in. Veel plezier en we spreken elkaar! xx -
13 April 2013 - 15:01
Willem:
Ja, dan kan ik niet achterwege blijven. Lida, van harte gefeliciteerd. En Eric, jij ook natuurlijk. En alweer zo'n geweldige trip aan het maken samen. Dat er nog vele mogen volgen. Hier begint het schilderweer lekker op gang te komen. We zullen wat verf voor je bewaren. Als je de KOA in Salt Lake opkomt recht vooruit in de linker rij staat een echtpaar met een australische sheepdog. Doe hem de groeten.Ben benieuwd of hij de foto's heeft ontvangen die ik hem heb gestuurd. Americans, out if sight,out of hart.
Lekker de hottub in daar. Groeten. -
13 April 2013 - 18:38
A.v.meeteren.:
lida gefeliciteerd met je verjaardag. ik zou zeggen plak er nog maar 50 jaar aan toe. leuk om jullie verslagen te lezen. groetjes ineke en andries. -
13 April 2013 - 22:22
Erik Carla:
Hoera Hoera Hoera!!! Lida van harte gefeliciteerd mooie leeftijd hoor! We missen alleen nog de foto met de Sara naast de camper. Maar ja mijn maat had natuurlijk geen tijd om deze op te zetten, hij moet eerst een voetbalstekkie vinden voor de topper van morgen. Eric ook jij van harte en een mooie wedstrijd morgen! Het zijn weer super verslagen en foto's genieten hoor en nu een borrel proost. xxx
Groetjes van ons 4 uit Woerden PROOST XXX. -
13 April 2013 - 22:36
Kees, Claudia En De Kids:
Hieperdepiep hoera!!!
Nu wel gefeliciteerd met je 50e verjaardag!
Nog een hele fijne dag toegewenst.
Lieve groetjes van ons allemaal
Xxx -
13 April 2013 - 23:26
Hans:
Gefeliciteerd met je verjaardag ik wens jullie nog een fijne vakantie groetjes Hans Bep en kinderen -
14 April 2013 - 00:10
Arnoud:
Hoi luitjes,Lida nog van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag,en hoop dat jullie er een mooie dag van hebben gemaakt.
En geniet van het heerlijke glaasje wijn,proost.
En wat zal de camper weer glimmen,geniet er van,liefs Xxx -
14 April 2013 - 09:19
Ron Braakman:
Lida van harte met je 50e verjaardag, je ziet er nog heel jong!!!uit.
Nog heel veel plezier Ron en Jac.