Wintersport
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
17 April 2013 | Verenigde Staten, Beaver
17 April 2013 - 08:09
Annette:
Goedemorgen het houd inderdaad niet op met de sneeuw bij jullie!! Maar las dat het weer de goedekant op gaat! De foto's zijn wel prachtig om te zien! Hier is het lekker niet te warm en niet te koud! We kunnen onze winterjas thuis laten! Hier gaat ook alles goed! Wat een hoop mensen lezen jullie reis verslag zeg!! Zie nou dat ik dit schrijf er al 130 dit hebben gelezen!! Nou lieve Fam. Ik ga naar me werk toe en fijne dag en tot morgen!! Dikke kus van ons uit de Bilt xx -
17 April 2013 - 08:42
Marjon Sturkenboom:
Hallo Eric,
Op naar Bryce Canyon! Daar zullen jullie genieten, zo'n mooi park! Op weg daar naartoe zie je bij elk dorp een sherrif staan om te kijken of jullie niet te hard rijden, dus pas op. Vergeet niet voor Las Vegas naar hét grote outlet centre te gaan, zal je vrouw vast genieten! Goede reis verder, groetjes uit Houten en we zien je straks graag weer met je kwasten verschijnen. Marjon Sturkenboom -
17 April 2013 - 10:41
Betty En Gerard:
Hoi Eric en Lida, vandaag reden we door een skigebied van Australië en moesten we natuurlijk aan jullie denken. Was het niet moeilijk rijden met die grote bak door de sneeuw? Jullie hebben toch geen sneeuwbanden? Nu maar snel op naar het mooie weer. We genieten van jullie verhalen en foto's. Groeten van DownUnder. -
17 April 2013 - 13:25
Ma:
Goede morgen wat een sneeuw moet nou maar eens mooi weer worden.
En een kleurtje op je wangen krijgen en niet van de kou ziet er wel prachtig uit.Hier is hier nou ook niet lekker
geen zon maar er komt ook weer nachtvorst niet echt voorjaar maar we moeten het er mee doen.Nou een fijne dag nog en veel rijplezier knuffel uit de Bilt xxx