Helicopter over de Grand Canyon
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
24 April 2013 | Verenigde Staten, Las Vegas
24 April 2013 - 07:56
Johan En Petra:
WOWWWW, wat gaafff!!!!! Goedemorgen wat ontzettend gaaf dat jullie dat gedaan hebben. Wat een ervaring en wat een ver gezichten vanuit die helikopter. Kan me voorstellen dat jullie dat niet vergeten gaan.
Wat schiet het nu ook op zeg en wat is het ontzettend snel gegaan deze trip weer! Hier alles prima. We gaan de verhalen weer missen dat word even afkicken;)
Ik ga me klaar maken voor een dagje werken. Vandaag ook heerlijk genieten !!Groetjes uit Bilthoven xx -
24 April 2013 - 08:12
Willem:
Geweldig,prachtige ervaring. Staat ook nog op mijn verlanglijstje.Je blijft je ogen uitkijken in Vegas.
Hier is het echt superschilderweer. De temperatuur gaat langzaam omhoog.Erg druk dus op de zaak.
Maar geniet wel elke dag van jullie bericht met foto's.Voelt als een beetje vakantie ook.
Groeten. -
24 April 2013 - 20:52
Ma:
Hallo daar ben ik weer schitterend wat een mooi uitzicht wat een prachtig land.Ja de dagen gaan nu snel en Eric dat in het casino was beginners geluk hihihi maar leuk toch toch weer een bakkie leut in jullie favoriete koffie tent vandaag hier prachtig weer lekker buiten gezeten morgen nog z,n dag en dan word het weer 10gr nou kinderen nog een paar dagen genieten dikke kus uit de Bilt