Blue Mountains
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
17 Maart 2016 | Australië, Katoomba
17 Maart 2016 - 22:48
Johan&Petra:
GM Australië , zo te lezen hebben jullie het heerlijk en de smaak alweer flink te pakken. De vaart zit er goed in en de "cappies" weer vrolijk gedronken.
We hopen dat jullie nu wel een nachtje door hebben kunnen slapen zodat ook dit helemaal op de rit is;)
Wat een prachtige foto's ook, heerlijk om allemaal te zien. Denk dat jullie zo op pad gaan richting Sydney en wij gaan ons bed opzoeken.
Succes vandaag weer en tot het volgende verhaal. Kus van ons allemaal xx -
17 Maart 2016 - 23:57
Annette:
Goedemorgen!! Zo aan de foto's te zien hebben jullie weer een prachtige dag gehad!! Super!! En Eric wel je bordje voortaan leeg eten!! Hihihi zo weer een mooie rit naar Sydney!! En onderweg stoppen voor de cappies!!! Dat wordt wederom een mooi dag!! Nou ik zeg succes en net zoals Petra schrijf wij gaan ons mandje in!! En lezen morgen hoe de reis is verlopen!! Dikke xxxx -
18 Maart 2016 - 17:33
Arnoud :
Hoi luitjes
Het ziet er weer allemaal prachtig uit,mooie foto's en super mooi weer zo aan de foto's te zien.
Het is natuurlijk weer heel anders dan vorig jaar maar jullie stralen er weer goed van.
Het is elke jaar weer een ander avontuur maar elk jaar is het weer opnieuw genieten.
Heel veel plezier samen!!xx
19 Maart 2016 - 10:41
Ma Romijn:
hallo lieve kinderen,
Wat een leuke reis, wat hebben jullie weer een hoop mooie dingen gezien. Mooie foto's weer in de grotten. Geniet ervan!