Op naar Airlie Beach - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van Eric en Lida Romijn - WaarBenJij.nu Op naar Airlie Beach - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van Eric en Lida Romijn - WaarBenJij.nu

Op naar Airlie Beach

Door: Eric en Lida

Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida

29 Maart 2016 | Australië, Airlie Beach

Gisteravond gingen we vroeg naar bed, omdat we werden lek geprikt door de muggen. Omdat animatieteam bestond uit de campingeigenaar met zijn vrouw hebben we dat maar overgeslagen. Hier ligt iedereen al vroeg op bed en zijn vroeg weer op. Het is hier om 19.00 uur al pikdonker en om 06.00 uur al licht. Ik stond vanochtend om 06.00 uur naast de schuifdeur van de camper. De campingbaas zat al aan zijn tafel met een paar maten de dag aan het doornemen. Waar heb ik dat eerder meegemaakt (Erik)? We moesten nog maar 200 km rijden naar Airlie Beach en gingen rustig op pad. Het was niet druk op de weg en we waren om 10.30 uur op de camping. Onderweg nog geprobeerd om de belevenissen te posten, maar dat lukte niet. Het internet is vaak een drama. Ze zeggen dat ze het hebben maar verbinding leggen, ho maar. Hier op een supermooie camping lukt het allemaal wel zelfs bij de camper buiten. Na alle administratieve verplichtingen gingen we lekker naar het strand. Het zwemmen in de zee werd ons afgeraden in verband met Jellyfish. Een kwal, die steekt en waar je veel last van kan hebben. Maar ze hebben ook een Lagoon. Afgeschermd zwembad met zeewater waar je lekker kan zwemmen. Het dorp is lekker toeristisch met vele winkels en restaurantjes en daar houden wij wel van. Alleen jammer dat ze om 17.00 uur de tent dichtgooien. Het wordt er dan ook niet gezellig op. s’ Avonds lekker een hapje gegeten na een paar “noodhappen” waren we daar wel weer aan toe. Morgen vroeg op. We gaan varen rond de eilanden genaamd White Sundays. We worden om 07.00 uur opgehaald van de camping.

• 29 Maart 2016 - 11:51

Charlotte:

Dag lieve oom en tante,

Wat is het prachtig om te zien zeg hoe het leven daar is en ook hoe erg jullie hiervan genieten!
    Vandaag hier in nederland is het een erg regenachtige dag dus lekker in me huispak op de bank met een kopje thee erbij en heerlijk al jullie fantastische verhalen lezen en foto's bekijken.
    Vind het zo leuk om allemaal te lezen en daarbij ook een beeld te hebben van de foto's hoe alles daar is en wat een schattige camper hebben jullie zeg!
    Geniet nog lekker saampjes want volgends mij komen er nog heel veel prachtige foto's en verhalen aan ik kan niet wachten!
    Doe voorzichtig allebei en een hele dikke kus en knuffel van Joe en mij vanuit Utrecht.

• 30 Maart 2016 - 20:38

Adrie :

Lieve Erik en Lida
    Even een reactie van ons. Mocht je denken dat wij jullie verhalen niet lezen Dan hebben jullie het mis. We genieten heel erg van jullie verhalen en fotos. Wat een gave vakantie. Geniet nog maar lekker samen van het prachtige Australie. Groetjes van Ruud en Adrie

Verslag uit: Australië, Airlie Beach

Eric en Lida

Wij zijn Eric en Lida Romijn. Wij wonen in De Bilt (Utrecht). Eric is 66 jaar en is ZZP'er in het onderhoud. Lida 61 jaar. Sinds 2011 zijn wij getroffen door het "reisvirus". Wij proberen elk jaar een mooie reis te maken en dit lukt ons tot nu toe aardig. Het schrijven van reisverhalen is een soort hobby geworden. Wij vinden het leuk om familie, vrienden en andere belangstellenden te laten mee genieten.

Actief sinds 26 Jan. 2011