Met de trein naar Kuranda
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
01 April 2016 | Australië, Cairns
01 April 2016 - 22:47
Ma Romijn:
Wat weer een schitterend verhaal en dat beleven jullie allemaal op 1 dag moole foto,s dan je verhaal schrijven Eric top!!!geweldig maar ik ga slapen liefs uit de Bilt xxx -
01 April 2016 - 22:57
Kelly:
Hee pap en mam,
Ondanks dat de trein reis misschien tegen viel is het toch weer een hele nieuwe ervaring wat wij allemaal niet kennen hier in nederland. Een nieuwe dag is alweer aangebroken voor jullie. Veel plezier met wat jullie gaan doen. Xxx -
01 April 2016 - 22:59
Annette:
Nou jullie hebben weer een leuke dag gehad!! Zo aan de foto's te zien ook een hoop gezien!! Lekker dat het weer ook mee werkt, al is het s'nachts minder! Hier was het vandaag ook heerlijk! Ook wij konden een schaduw foto maken, van het weekend wordt het hier ook rond de 20 gr eindelijk, heerlijk al moet ik op zondag werken maar dat mag de pret niet drukken.jullie zitten nu ik dit schrijf al voor jullie camper om de dag door te nemen wat jullie gaan ondernemen met een heerlijk ontbijt. Een hele fijne dag ik ga slapen tot morgen!! Xxx -
01 April 2016 - 23:55
Johan&Petra:
Hi luitjes,
Wel gaaf wat jullie vandaag gedaan hebben. De spin vind ik persoonlijk ietsjes minder maar de rest van de beestjes zijn wel gaaf om te zien. Ook heerlijke temperaturen zeg, daar is niks mis mee!
Mooie foto's ook weer en leuk om te zien. Zo zijn we toch ook even in heel klein beetje in the rain forest;)
Wij gaan hier ook genieten van een mooi warm weekend. Morgen rijden wij naar Maastricht voor een nachtje. Jullie heerlijke dag vandaag en wij gaan heerlijk slapen. Truste -
02 April 2016 - 01:43
Stephan:
Hallo schone ouders!
Ik wordt nu toch wel steeds meer jaloers op jullie hoor..
Wat een mooie reis weer!! Ik Hoop dat jullie ervan genieten.
Xxx uit zon overgoten curaçao -
02 April 2016 - 09:30
Hans En Brigitte:
Goedemorgen Eric en Lida,
Wij blijven jullie reisverslagen met plezier en belangstelling lezen, ook de mooie foto,s die jullie maken zien wij graag.
Geniet nog van al het moois!
Gr.
Hans en Brigitte