Op het Rif
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
03 April 2016 | Australië, Cairns
03 April 2016 - 22:46
Ma Romijn:
Hallo wat weer een prachtig verhaal nou wij hebben dat ook meegemaakt op Ibiza met een kalme zee dat ze groen zagen.Zee ziek waren ze ook op een Catamaran Hihihi maar dat snorkelen lijkt me geweldig alles zien wat er onder water is nou dat was weer een mooie dag voor jullie. Ik ga slapen en jullie straks maar weer veel plezier foto,s zie ik morgen wel weerDK -
04 April 2016 - 22:48
Johan&Petra:
Hoi Eric en Lida,
Zo dat ziet er allemaal heerlijk uit zeg! Zo'n laatste weekje relaxen is toch heerlijk!!
En de foto's zijn zeker goed gelukt! Ben erg benieuwd wat jullie van de tocht door het regenwoud gaan vinden,en waar jullie overnachten. In een boomhut soms? -
04 April 2016 - 23:27
Annette:
Hallo daar ben ik weer!! Had gisteren ook gereageerd op jullie verslag, maar kon het maar niet versturen gek werd ik ervan hoop dat het nu wel lukt!!! Maar goed je foto's zijn toch goed gelukt, want ze zijn prachtig geworden weer een top dag gehad!! Lekker hoor dat is echt vakantie!! Ik las bij Peet dat jullie morgen of vandaag een tocht gaan maken door het regenwoud!! Nou ik ben ook benieuwd!! Ik wens jullie een hele fijne tocht! En wij gaan een toch maken naar ons mandje!! Hahaha xxx -
04 April 2016 - 23:38
Ma Romijn:
Gisteren al het verhaal gelezen vandaag de foto,ze zijn prachtig wat mooi onder water zijn jullie dat onder water geweldig.En Kelly heeft haar toets ook geweldig gedaan 91 punten daar kunnen jullie weer trots op zwijnen super meid.En Stef morgen kan Stephan weer in haar armen sluiten. Ik ga slapen jullie weer een fijne dag laatste weekje groetjes DK ma -
05 April 2016 - 10:46
Stephanie:
Hoi pap en mam, leuk die onderwater foto's! Grappig he dat dat allemaal zo kan. Hier vandaag regenachtige dag, niets aan bleh!! Ook weer beleefd. Ben erg benieuwd naar jullie forest avontuur. Wel lekker dat jullie nu vanaf de camping allemaal leuke plekken kunnen bezoeken. Inmiddels jullie laatste week in gegaan, aftellen. Maar nu nog maar even niet aan denken!!! Veel plezier weer vandaag en dikke kus xxxxx