Ketchikan
Door: Eric
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
16 Mei 2017 | Verenigde Staten, Ketchikan
Vandaag zijn we in Ketchikan de laatste stop voor Vancouver. We doen de looptour door het stadje. Het historisch centrum ziet er oud, maar leuk uit. Zo lopen we door Creekstreet wat vroeger de “rosse buurt” was. De bekendste hoerenmadam genaamd Dolly heerste daar van 1900 tot 1950. Altijd leuk om te weten! Ketchikan is tevens de zalm hoofdstad van Alaska. In heel veel winkels is de gedroogde zalm te koop. Ook de stad van de Tlingid Indianen met hun totempalen. Deze zijn overal in de stad te zien. Na ons bezoekje in het Totemmuseum keren we terug naar de boot en laten ons weer verwennen met allerlei lekkers.
16 Mei 2017 - 08:45
Betty En Gerard:
Kijken jullie uit dat je niet te veel aankomt met al dat lekkere eten!
Leuk om jullie te volgen
Groeten uit Utuhrèg -
16 Mei 2017 - 11:13
Johan&Petra:
Hallo Eric en Lida
Wat een heerlijk en relaxt begin van jullie vakantie!! Jullie gaan zo wel uitgerust aan jullie
camper tocht beginnen.
Wij volgen jullie nu vanuit Spanje en zitten ook heerlijk in de relax modus.
Laat jullie de laatste dag ook nog heerlijk onder dompelen in de luxe en het heerlijke
van jullie cruise!!
Zonnige groeten uit Spanje en kus van ons xx -
16 Mei 2017 - 13:03
Stephanie & Stephan:
Hoi pap en mam! Jullie avontuur in Alaska bijna afgelopen. Mooie ervaring! Leuk om er nu ook foto's bij te zien. Op naar de camper over een paar dagen :) XXX -
16 Mei 2017 - 17:40
Arnoud:
Hoi luitjes
Dit zijn nou mooie berichten en fijn dat jullie ook lekker van het eten genieten.
Het zijn leuke foto's en zo'n loop tochtje is ook altijd erg lekker en ook weer goed voor de lijn met al dat lekkere eten.
Nou jullie bijna Alaska hebben gehad is het straks weer tijd voor de campertocht en ik weet zeker dat ook dat weer dolle pret word!!
Nou doe voorzichtig en blijf lekker genieten!! Xx -
16 Mei 2017 - 17:58
Henk En Brigitta:
Superleuk om jullie reisverhalen te volgen. Henk waant zich weer terug in de tijd van de SS Rotterdam. We zien dat Juneau en Ketchikan niet veel zijn veranderd. Het MS Volendam ziet er een stuk moderner uit! Mooie buitenhut hebben jullie trouwens, prachtig. En mooie foto's van de gletsjers. Wordt er aan boord nog aan ice-carving gedaan met een ijsblok dat ze uit zee oppikken? Of mag dat niet meer....
Nog veel plezier! Groetjes van Henk en Brigitta