Op de vaart terug naar Vancouver
Door: Eric en Lida
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
17 Mei 2017 | Canada, Vancouver
De laatste dag op de boot was gelijk qua weer de mooiste. De lucht was strak blauw en de zon deed zijn plicht. Er stond wel een briesje, maar voldoende plekjes op de boot kon je lekker uit de wind staan. Lida en ik hebben een balletje tennis geslagen op een met een net overtrokken tenniscourt. Gelukkig maar! Er is genoeg te doen op het schip en de verzorging is uitstekend. We wandelen over het dek en genieten van de zon. Bij het zwembad gaat zelfs het dak open en er waren nog niet eerder zoveel mensen in het water. Verder komen we rustig de dag door. Morgenochtend gaan we van de boot af. Vancouver wacht op ons voor de komende 2 dagen. Vrijdag gaan we de camper ophalen.
17 Mei 2017 - 17:11
Jacqueline:
heerlijk hoor in een luie stoel van het uitzicht genieten. -
17 Mei 2017 - 18:22
Stephan:
Wat een top weer daar!! -
17 Mei 2017 - 18:49
Astrid:
Hallo lieve kinderen dat was weer een leuke boot reis en toch weer wat gezien van Canada.mooie foto,s hier ook mooi weer vandaag 27 gr morgen weer 17 moet kunnen toch.Lida mis je op WordFeut erg stil -
17 Mei 2017 - 18:51
Astrid:
Maar straks zal ik je wel weer zien heel veel plezier liefs Ma -
17 Mei 2017 - 20:23
Diny En Erik:
Ha luitjes, wat een begin van jullie vakantie. Maar fijn dat jullie toch de cruise hebben kunnen maken. Wat gaat het snel alweer een week bijna onderweg en al weer heel veel mooie dingen en herinneringen opgedaan. Veel plezier nog, groetjes van Diny en Erik