Op naar de Hotsprings
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
06 Juni 2017 | Canada, Tofino
06 Juni 2017 - 08:35
Michael:
Wat ziet het er mooi uit allemaal een avontuur om nooit te vergeten.
wij hebben geen idee hoe mooi de wereld is ongerept en immens groot en toch weer heel klein.
Zoals ik kan lezen genieten jullie r lekker van en terecht
groeten vanuit Hillywood
06 Juni 2017 - 08:54
Johan&Petra:
Hi there,
Nou meer dan 1 foto, meerdere gespot dus!! Super gaaf en ook al krijgen jullie ze niet zo mooi op de foto, het gevoel als je ze in het echt ziet nemen ze jullie nooit meer af!
Hotspring ziet er ook super mooi en relaxt uit. Was weer een heerlijke dag zo te zien.
Ben benieuwd waar de volgende reis heen gaat want dat hebben jullie vast in de hortus besproken. Hier de zomerse temperaturen weer even voorbij en een heerlijk Hollandse regen dag.
Geniet nog heerlijk!!!! Kus van ons xxx -
06 Juni 2017 - 08:56
Petra:
Hortus = Hottub hahaha -
06 Juni 2017 - 19:27
MaR:
Hallo Lieve kinderen wat weer een prachtig verhaal en dan die foto,s geweldig,leuk dat je toch een walvis kon spotten wat een kolezale beesten geweldig.was zeker wel lekker zo,n warm bad en dan voor jullie alleen was weer een geweldige dag voor jullie hier op dit moment 11gr lijkt wel herfst niks aan.Nog een paar dagen genieten groetjes en een dikke knuffel Ma