Lesotho
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
19 April 2018 | Lesotho, Mafeteng
20 April 2018 - 08:00
Betty En Gerard:
Hee reizigers. Volgende keer maar een Toyota huren. Dan rijd je met groot gemak over die "slechte" wegen heen. Toyota's houden daarvan. Enne. mooi standbeeld van Lida! Goeie reis verder. -
20 April 2018 - 17:20
Dinie:
Wat een verhalen allemaal, jullie maken van alles mee. Het ziet er allemaal erg mooi uit. De groetjes van pa en ma en nog veel plezier en uitkijken -
21 April 2018 - 07:36
Petra:
Hoi Eric en Lida,
Nou jullie kunnen niet zeggen dat jullie niks meemaken, 1 groot avontuur. Wel gaaf om ook echt een beetje in the middle of nowhere te zijn en te zien hoe ze daar leven.
De natuur is echt prachtig ! En de zelf gebrouwen drankjes vast ook heel lekker ;)
Hier ook alles heerlijk en wij genieten van hoge zomerse temperaturen .
Kus uit Bilthoven! -
22 April 2018 - 01:39
Ma:
Wat weer een mooi verhaal!! Prachtige natuur en mooie foto,s wat hebben wij het bij ons dan goed,knopje aan en licht maar de mensen zijn daar niet anders gewend en zijn denk ik ook heel gelukkig,maar ook wel gaaf om dat ook mee te maken.Jullie nog 2 weken om van deze reis te genieten mis Lida op WordFeut daar natuurlijk geen WiFi.Geniet nog van jullie verdere reis liefs uit de Bilt. -
22 April 2018 - 18:31
Stephanie:
Hé pap en mam! Wat een pech, en dan ook nog de navigatie die niet helemaal meewerkt. Jullie gaan nu richting Kaapstad dus dan zullen de wegen denk ik ook wel beter worden. Leuk dat jullie zo’n tour hebben gedaan. Duik je toch een beetje het leven van daar in. Bijzonder die rotstekeningen! Rustig aan en geniet van de mooie uitzichten xxx Stephanie en Stephan