Kalbarri NP
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
18 April 2019 | Australië, Kalbarri
18 April 2019 - 05:22
Jan Hannink:
Gefeliciteerd Erik, pracht van een wedstrijd en prestatie van Ajax. Het beste compliment wat Ajax kreeg in de wedstrijd was de "vedette" onwaardige overtreding van Ronaldo, een paar minuten voor tijd. Dit was echt de handdoek in de ring en het hooft gebogen voor deze prestatie. En misschien een beetje frustratie.......
Groet. -
18 April 2019 - 05:28
Jan Hannink:
......nog even een vraagje; zijn jullie met z'n drieën................? Anders kun je toch niet zo'n foto maken als in dat "Nature Window"??? ;-) -
18 April 2019 - 05:36
Geiske En Apollo:
Maar goed dat je Ajax gezien hebt. De krantennstaan er al dagenlang vol van! Geniet ervan verder! Hier erg lekker weer komende paasdagen, hopelijk jullie ook daar! Mooie verhalen en blijf maar lekker schrijven en foto’s maken! Geniet ervan -
18 April 2019 - 06:04
Michael:
Voor onze club uit Amsterdam! Gekkehuis op de tribune Niemand die ons stoppen kan
Ajax, Ajax
wat een geweldige wedstrijd nu proberen naar Tottenham te gaan
Have fun -
18 April 2019 - 06:10
Stephanie:
Hé pap en mam! Eerste dagen zitter er weer op. Fijn dat jullie gesetteld zijn en de foto's zien er goed uit. Wat een weer! :-) Misschien ook maar zo'n vliegmasker uitproberen. Zal wel een gek gezicht zijn! Slapen jullie al beter? Wat meer gewend aan de 'dunne' bedden? Of verlangen jullie al naar het bedje thuis.. Veel plezier! Liefs, Stephanie -
18 April 2019 - 11:35
Ma R:
Ik ga het weer proberen of alles er nu wel opstaat wat een mooie foto’s weer!!Wat jammer dat de camping zo vies was en dan zo veel geld jammer hoor maar goed misschien volgende camping wel schoon leuk hoor van Ajax ga het nog leuk vinden hihihi maar goed!! wens Juul fijne paas dagen vliegjes vrij want dat is vervelend gr liefs uit DeBilt -
18 April 2019 - 17:25
Jacqueline:
hallo luitjes, vijf verslagen in een keer gelezen. fijn dat jullie weer op pad zijn. Lida nog gefeliciteerd ,
met je verjaardag, en Erik gefeliciteerd met ajax. we hopen nog mooie verhalen te lezen en foto s te zien.
Groetjes Ron en jacqueline -
19 April 2019 - 05:16
Sylvia Versluis:
Hoi Eric en Lida, wat een mooie ervaring zeg. Leuk om met jullie mee te kijken. Genieten maar daar. Lieve groetjes van ons x.