Naar Carnarvon - Reisverslag uit Carnarvon, Australië van Eric en Lida Romijn - WaarBenJij.nu Naar Carnarvon - Reisverslag uit Carnarvon, Australië van Eric en Lida Romijn - WaarBenJij.nu

Naar Carnarvon

Door: Eric en Lida

Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida

21 April 2019 | Australië, Carnarvon

Nog voor de dolfijnen waren aangekomen waren de Romijnen al weer vertrokken uit Monkey Mia. Een rit naar de supermarkt in Carvarvon om inkopen te doen voor de Paasdagen en richting Coral Bay. Naar Carnarvon zo’n 338 km en tevens onze overnachtingsplek om de batterijen op te laden, voor zeker 2 dagen zonder stroom en andere faciliteiten. Alles zit vol de komende dagen, maar we gaan toch proberen wat te versieren. De weg was erg windy en de camper danste op de wielen. Eerste stop in Denham voor koffie en internet om het verhaal compleet te maken. Het plaatsen ging niet zo goed, maar het staat er op. Na zo’n 130 km hadden we een Roadhouse om benzine te tanken. We proberen zo vaak mogelijk te tanken. Soms is het volgende tankstation weer 250 km verder en dan wil je niet met een lege tank stilstaan langs de kant van de weg. Helpen doen ze je wel allemaal het is een regel dat je elkaar helpt in de outback. We kwamen rond de middag aan in Carvarvon en deden gelijk inkopen. Om 13.00 uur op camping en omdat we hadden gereserveerd en betaald reden we maar niet door. Immers hadden we geen camping in Coral Bay en de keuze was gauw gemaakt. Helaas is er geen wifi deze wordt op dit moment vervangen op de camping. Wilde nog wel een wedstrijdje meepakken bij ons om 00.30 uur in de nacht maar helaas. Verder zijn we onze koekenpan kwijtgeraakt en staat ergens op het gasstel in de gemeenschappelijke keuken. Terug naar de super om een nieuwe koekenpan te halen was zo gefikst. Kreeg een mailtje van een politieman of we contact wilde opnemen in verband met een bosbrand van donderdag 11 april op vrijdag 12 april? Wij waren op dat moment nog in Nederland. Daar ik het niet vertrouwde heb ik hier een politiewagen aangehouden en hem het mailtje laten lezen. Na wat telefoontjes bleek, dat de verhuurder Camper Britz mijn naam heeft doorgegeven in plaats van de vorige bestuurder. Lekker slordig. Ik kan gelukkig mijn snor en baard weer afscheren en Lida kan weer winkelen zonder hoofddoek en zonnebril!

• 21 April 2019 - 14:25

Pa En Ma:

Hoi vakantiegangers jullie hebben het goed naar jullie zin en de foto’s zijn mooi. Lekker genieten en de groetjes van pa en ma

• 21 April 2019 - 17:27

Willem:

Hoi Lida en Eric,
    Geniet weer dagelijks van jullie reis..weer prachtige dingen. Wel een slurper hoor, als je maar 100km op een tank kan rijden. Zeker tegenwind. Ook wat kleiner dan jullie gewend zijn, maar wat dichter bij elkaar liggen. Veel plezier verder, mooie dingen gaan zien en vooral genieten.

• 21 April 2019 - 21:07

Kelly:

Hee Pap en Mam, Gelukkig weer even wifi om even alles bij te werken en bij te kletsen. Toch wel een gemis als de wifi minder/niet aanwezig is. Inmiddels de uitslag wel bekend van Ajax (en PSV) neem ik aan? Wat goed dat mama ook even heeft gereden of was het alleen voor de foto?
    Tot snel weer xx

• 22 April 2019 - 05:56

Ma R:

Hallo daar!! alles naar wens lees ik jammer van de koekenpan dat slaat weer een gat in het budget!! Van daar daar een beetje karige nazie maken ja uit de lengte of uit de breedte !! Leuke foto foto’s mooi verhaal geniet nog lekker liefs uit De Bilt xxx

• 22 April 2019 - 05:57

Patrick:

Wat een leuke verhalen weer en die nasi mix is uiteraard een absolute must have voor zo'n mooie trip, selamat makan !