Vogels spotten
Door: Eric en Lida
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
18 April 2022 | Costa Rica, San Gerardo
Vrolijk Pasen aan ieder die meekijkt en leest. Vandaag geen specifiek paasontbijt voor ons maar ontbijt americana. Yoghurt met fruit, veel granen en honing precies waar ik van hou!! De keuze was reuze en de rest was met eieren en die eet ik al 2 weken in Costa Rica. Na het ontbijt zijn op pad gegaan naar Batsu vogelspotplaats vlakbij het hotel. De spotplaats is speciaal gemaakt voor de fotograaf om vele vogels te kunnen spoten. Er worden lekkere vruchten opgehangen en dan komen ze vanzelf. De vele vogels met mooie kleuren waren een lust voor het oog en de lens. Ook de kolibries waren vertegenwoordigd, maar om die scherp te krijgen is een kunst. Ze bewegen heel snel en zitten niet stil om te poseren. Daarna was het tijd voor de koffie met de KNVB-bekerfinale PSV - Ajax die in mijn nadeel eindigde. Na de late lunch maakte we ons klaar voor sauna en jacuzzi
De sauna en de jacuzzi was een warme afsluiting van ons dagprogram. We voelden ons erg ontspannen en na het diner met een Mojito en Aperol Spritz waren de luiken al snel gesloten.
18 April 2022 - 08:10
Diana :
Prachtige vogels in alle kleuren van de regenboog mooi op de gevoelige plaat vast gelegd. Lekker ontspannen van sauna en jacuzzi dat is echt genieten. Nog heel veel plezier. -
18 April 2022 - 10:09
Ada De Jong:
Wat prachtig die vogels en de mooie kleuren.
Echt genieten. En dat doen jullie ook, zo is te lezen.
Nog heel veel plezier. -
18 April 2022 - 20:34
Michelle :
Wauwie mooie vogels! Veel plezier met alle dingen die jullie nog gaan doen!
Liefs Mitch, Michelle, Lexi en Jace -
19 April 2022 - 05:39
Ma R:
Zo naar heerlijke zonnige paas dagen we even een verhaaltje van jullie gelezen- Wat ee prachtige foto’s schitterende vogels, wat is dat genieten. Ik vind het al mooi als er een roodborstje in de tuin zit geweldig. Nou jammer van Ajax Eric snik maar toch maar weer liefs uit De Bilt xxx -
19 April 2022 - 17:37
Dinie:
Wat een mooie gekleurde vogels, wat is het mooi. Zo te lezen hebben jullie het heerlijk, genieten jullie maar lekker.
Lieve groetjes van ons XX