Route van Lillehamer naar Lom
Door: Eric en Lida
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
15 Mei 2023 | Noorwegen, Fossbergom
We werden wakker met getik op de wagen. Het waren niet de buren die ons wakker maakten, maar het regende zachtjes. Dat hadden we niet besteld en na een paar druppels hield het op. Douchen, ontbijten en op weg naar Lom gelegen in het National Park (NP) Village. Onderweg een mooie route over de E6 door de bergen en langs meren. Onderweg kwamen we een staafkerk tegen in het plaatsje Ringebu. Helaas was de kerk gesloten, maar we konden er omheen lopen. We hebben genoten van de route, de omgeving en het rustige rijden van de Noren. Ze houden zich prima aan de snelheid en lopen niet te jakkeren, heel relaxt.
In Lom aangekomen hebben we de camper geïnstalleerd en na een broodje het wandelpad gekozen. Een wandeling door het gebied van 6 km en met het lekkere weer was het goed te doen. Hier in Lom is ook eenStaafkerkuit het jaar 1160 die hebben we ook aangedaan. Deze was ook gesloten. Ook nog even met de Drone geoefend het resultaat is te zien in het videootje.
Camping Lom
Gereden km 168
15 Mei 2023 - 21:32
Eric En Lida Romijn:
Als het niet lukt om een reactie te plaatsen stuur dan de reactie naar mijn email adres dan plaats ik hem voor jullie. Dank voor jullie reactie wordt zeer op prijs gesteld
eric.romijn@ziggo.nl
15 Mei 2023 - 22:06
Ryan, Laura En Jules :
Hee Eric en Lida,
Wat een mooie omgeving. Kijk wel uit met de drone bij het water [e-1f631]. Ik heb daar hele slechte ervaringen mee op vakantie (vertel ik nog wel een keer). Maar zo te zien ben je er al redelijk vaardig mee. Gaaf!
Geniet en groetjes aan Lida [e-1f601]
15 Mei 2023 - 22:09
Ma Romijn:
Hoi lieve kinderen wat fijn dat jullie toch nog prachtig weer hadden ziet er geweldig uit. En de drone doet het goed hoor prachtige foto’s wat een mooie omgeving dat is genieten. Hoop dat ik het kan versturen blijft iedere keer een go? Groetjes uit De Bilt
16 Mei 2023 - 09:00
Kees:
Hoi Eric en Lida,
Wat een mooie reis weer met een prachtige natuur! Mooie foto’s en leuk dat je nu ook een drone hebt, echt gaaf!
Nou lekker genieten en doe voorzichtig.
Groeten uit Vianen
16 Mei 2023 - 12:08
Alice:
Wat een ontzettend mooi land is het toch. Jullie hebben tot nog toe gelukt dat er niet veel regen valt. Wij hadden jaren geleden een andere ervaring. Heel mooie foto’s die er weer worden gemaakt.
26 Mei 2023 - 20:03
Stephanie, Stephan & Finn:
Echt mooi die drone beelden! Gaat je goed af, pap! :-)