Mooi weer hier
Door: Eric en Lida
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
30 Mei 2023 | Noorwegen, Mandal
Toen wij vanochtend de slaap uit onze ogen hadden gewreven en naar buiten keken scheen de zon volop en de lucht was strakblauw. Dat betekende voor ons het sein om ons meubilair naar buiten te transporteren. Ontbijten buiten met een lekker zonnetje dat zou voor ons de eerste keer zijn. Het brood werd gebakken, de eitjes gekookt, thee gezet en verse jus d’orange uit het pak werd geschonken.
Top dag vandaag en lekker zo dicht bij het strand. We besloten om hier te blijven en te verlengde met een dag. De temperatuur schoot omhoog en met een Bilts weeroog bleef het zo. Koffie werd gezet en de radio aan en zo hebben grotendeels de dag doorgebracht lekker in het zonnetje. Om 15.00 uur zijn we nog even naar het dorp gelopen om wat boodschappen te halen en op het terras gezeten voor een frisje.Einde van de middag terug op de camping met de boodschapjes maar zonder de eieren. Nou zit hier net buiten de camping ook een supermarkt en daar ben ik de eieren gaan halen. Zag wat lekkers staan voor bij de koffie. Cheesecake aanbieding 30% korting meenemen maar en doe er maar twee. Samen met de eieren 250 NK afrekenen. Buiten keek ik nog goed op de bon en heb uiteindelijk met de korting bijna € 20 betaald. Wat een lekker gebakje moet dat zijn. Lida beheert de portemonnee en ik draag alleen maar de boodschappen. Maar een foutje moet toch kunnen.
Tenslotte hebben we weer genoten van een lekkere rustige topdag en dat is onbetaalbaar.
Camping Topcamp Sjosanden
Gereden km 000
Weer supermooi
P.s Het gebakje was lekker
31 Mei 2023 - 01:05
Ma Romijn:
Hoi Lieve kinderen
wat een mooi verhaal [e-1f923] Ja het kost een paar euro’s maar dan heb je ook wat.en als je dan met een theelepel op eet geniet je er extra lang mee[e-1f602]Hoor net dat er bij jullie prachtig weer is nou geniet er van
Gr uit de Bilt liefs Ma[e-1f618]
31 Mei 2023 - 07:15
Petra:
Heeft vast heerlijk gesmaakt ! Zeker in het zonnetje en kopje koffie erbij.
31 Mei 2023 - 08:50
Kelly:
Heerlijk om zo jullie dag te starten.
Foto van het tafeltje buiten in de zon, doet mij beetje denken aan de camping in Spanje vroeger.
Geniet nog even van jullie laatste dagje in Noorwegen. Gelukkig nemen jullie de zon mee hierheen.
01 Juni 2023 - 06:42
Madeleine:
Wat een lekker plekje zo in het zonnetje om te genieten van een taartje met een gouden randje .