Dikke Mist
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
17 April 2011 | Verenigde Staten, Marina
Wij hebben een mooie camping uitgezocht, volgens de advertentie goede berichten dus nemen die plek. We hadden net ingecheckt met veel pijn en moeite een plekje geregeld, komt er een mist opzetten en een wind. Dag zon, dag stranddag. Nou we zitten hier en gaan maar luieren en ons beraden wat er komen gaat. In Los Angeles zijn de vooruitzichten mooi. Maar goed het internet ligt er ook uit dus dubbel pech. Dan maar stukje wandelen naar de supermarkt om wat boodschappen te doen en zien we morgen wel verder.
Het zijn allemaal luxe problemen en je bent er zo gauw aan gewend, dat je wel eens vergeet dat we vroeger in de rij stonden om naar huis te kunnen bellen. Voor de rest hebben we geen nieuws. We houden ons een beetje rustig na alle hectiek van gister. Ik ga kijken of ik dit verhaal nog kan posten in de recreationroom daar hangt een snoertje voor W-lan verbinding mag ik gebruiken. Dan gaan we morgen lekker vroeg op pad richting L.A.
Tot morgen Eric en Lida