Dagje Shangri-la
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
06 Mei 2015 | China, Shangri-La
Als toetje gingen wij naar een Chinese Spa. Toen wij daar aankwamen was het een buiten zwembad verwarmd door de aarde. Het bekijks door Chinezen was weer groots. Wat moesten die buitenlanders in ons bad. Na wat gespring en gespeter waren zij aandachtige toeschouwers en wilden weer met ons op de foto. Na 2,5 uur te hebben gezwommen in dit zeer warme water vonden wij het genoeg en keerden gerimpeld terug naar het hotel. Morgen bus zitten om naar Dali te verhuizen.
06 Mei 2015 - 17:53
Arnoud:
Hoi luitjes
Lekker vroeg weer op en een mooie wandeling voor de boeg.
Maar eenmaal boven zou je verwachten een ontbijtje te kunnen krijgen met een lekker eitje van 1 van kippen daarboven,maar helaas.
Dan maar het toetje ,jullie hebben wel lekker kunnen genieten van een heerlijk warm bad,en van de mooie tempels die gerestaureerd worden.
Zal wel een mooi gezicht zijn.
Gr en liefs Xx
06 Mei 2015 - 20:47
Jacqueline:
wel lekker dat jullie er vroeg waren konden jullie tenminste een keer zonder drukte van alle chinezen genieten zag er mooi uit, ook lekker even in de spa weken. geniet ervan.
groetjes ron en jacq -
06 Mei 2015 - 22:56
Ada:
Hoihoi, wat ziet het er allemaal indrukwekkend uit.
Een hele bijzondere reis is het.
Geniet er nog van.
Groetjes -
07 Mei 2015 - 07:39
Willem:
Prachtige plaatjes weer. Beter dan het regenachtige en winderige weer wat we hier hebben. Geniet ervan! Dan genieten wij van de verhalen en foto's