Hong Kong
Door: Eric en Lida
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
16 Mei 2015 | Hong Kong, Hong Kong
Vanochtend de groep uitgezwaaid, omdat wij hier nog tot dinsdag blijven. Het was een leuke tijd met de groep en hebben veel plezier gehad. De klik was er met iedereen. Steven onze gids was er ook nog bij. Hij vertrok als eerste naar huis waar een nieuwe groep op hem wacht. Wij zijn vandaag op zoek gegaan naar ons gehuurde appartement waar wij drie dagen in verblijven. Het hotel waar wij nu zitten is veel te duur. We hebben wat gehuurd via Airbnb. We hadden het gauw gevonden en het is makkelijk met de metro te bereiken. Verder gewandeld in het Knowloon Park, waar de mensen van alles doen zwemmen, fitnessen, wandelen en gewoon lekker op een bankje zitten. Verder naar de langste roltrap van de wereld geweest zo’n 700 meter. En met de tram naar The Peak geweest. The Peak is een uitzichtterras op 500 meter hoog. Het uitzicht over de stad Hong Kong is geweldig. Het was alleen jammer dat het heiig was en later met bewolking. Met de metro terug naar het hotel om ons klaar te maken voor de avond- wandeling. Het is trouwens supergoed geregeld om met de metro door Hong Kong te reizen en niet duur.
16 Mei 2015 - 08:15
Kees:
Het was weer een mooie reis met heel veel bezienswaardigheden! Nou geniet van jullie paar laatste dagen in Hong Kong. Tot volgende week. Kusssss Kees -
16 Mei 2015 - 09:05
Ma:
zo nou wat hebben jullie een hoop gezien en beleeft.wat is het snel gegaan nou nog een paar dagen samen en misschien een beetje rustig aan doen voor de grote terug reis.Ieder geval bedankt voor de mooie verhalen en de prachtige foto,s. Vind het fijn als jullie weer thuis zijn en de meiden ook denk ik .hier regen en weer koud .vast een fijne terug reis en tot Woensdag liefs ma -
16 Mei 2015 - 13:37
Andries En Ineke.:
hallo buurtjes. we hebben genoten van jullie verhalen en foto-s zo waren wij er ook een beetje bij.nog even genieten en goede reis naar huis.groetjes ineke en andries. -
16 Mei 2015 - 20:03
Diny En Erik:
Hallo luitjes,
Wat een reis, erg indrukwekkend maar volgens mij ook erg vermoeiend. Geniet van deze laatste dagen en goede terug vlucht. Tot gauw. Knuffel Diny en Erik -
16 Mei 2015 - 23:38
Petra:
Hallo Eric en Lida, ja jullie laatste dagen zijn nu echt aangebroken!!! Wat hebben jullie veel gezien en indrukken op gedaan. Nu nog even genieten in Hongkong samen, wat op zich ook nog een beleving is! Morgen naar Macau dat schijnt ook echt bijzonder te zijn dus ben benieuwd naar jullie ervaringen. Zal jullie verhalen ook echt weer gaan missen zoals ieder jaar. Je moet dan toch echt weer even afkicken;!
Vanuit het zonnige Ibiza een lieve groet en kus!!!! Tot snel xxxx -
17 Mei 2015 - 13:44
Koos De Heer:
Wat een reis en wat een verhalen! Het is dat ik het regime in China zo vreselijk vind dat ik er uit politieke overwegingen niet heen wil, maar het is wel een prachtig land!