Zwemmen in de Dodezee
Blijf op de hoogte en volg Eric en Lida
05 December 2019 | Palestina, Jericho
05 December 2019 - 07:17
Petra:
Wat een leuke foto’s weer zeg en toch bijzonder gevoel om zo te liggen dobberen.
Heerlijk relax dagje vandaag daar aan het heerlijke zwembad of gaat de reis gelijk weer door?
Hier doen wij het met heerlijk vries weer en ook een heerlijk zonnetje! -
05 December 2019 - 09:04
Kees:
Wat een belevenis weer! Inderdaad een bijzondere belevenis om zo te blijven drijven in de dode zee! Hotel ziet er ook goed uit. Lekker nog genieten daar! -
05 December 2019 - 09:12
Ma R:
Hoi hoi wat een prachtig verhaal! Heel bijzonder,dus er kan in de dode zee niemand verdrinken je blijft gewoon drijven. Wat ziet er mooi uit ook dat hotel ziet er geweldig uit prachtige foto’s jullie genieten weer met volle teugen en dat allemaal in een week Gr uit de Bilt liefs!! -
05 December 2019 - 09:23
Stephanie:
Oh wat heerlijk zeg. Echt gek gezicht, lijkt net of het water heel ondiep is. Jullie zijn weer helemaal gereinigd, en pas maar op met het zout verbrand je snel! In ieder geval lekker wat zonnestralen opgepakt en kunnen relaxen. Lekker flesje wijn om de dag af te sluiten. Goede dag denk ik zo! :-) -
05 December 2019 - 12:06
Dinie:
Dat ziet er geweldig uit en wat raar toch dat je zo kan blijven drijven. Veel plezier nog XX -
05 December 2019 - 18:22
A.v.meeteren:
wat een prachtige reis.we genieten weer van jullie verhalen veel plezler nog.andries en ineke